icono-email icono-sitemap

Ercros invertirà més de 40 milions a Tarragona en el marc del Pla 3D

Tarragona, 26 d’abril de 2021. - Ercros té previst invertir 40,4 milions d'euros a les seves fàbriques de Tarragona, en el marc del Pla 3D. Aquesta xifra supera els 65 milions si sumem altres inversions en execució o pendents d'autorització administrativa.

El Pla 3D és el pla estratègic posat en marxa per Ercros, que persegueix la seva transformació en una empresa sostenible i s'assenta sobre tres dimensions: Diversificació, Digitalització i Descarbonització. Aquest pla conté 20 grans projectes, 14 dels quals es realitzaran a Tarragona. L'abast temporal del pla és el període 2021-2025, encara que l'execució de diversos projectes de digitalització i descarbonització transcendeixen aquest termini i s’allargaran fins a 2029. Per al període 2021-2029, Ercros preveu una inversió total de 92 milions d'euros i la generació d'un resultat brut d’explotació (ebitda) addicional de 194 milions d'euros.

Ercros nota pla 3d tarragona

Llegeix més...

Ercros ha augmentat un 15% la capacitat de producció de dipenta

Barcelona, 26 d’abril de 2021. - Des de principis d'abril està en marxa l'ampliació de la capacitat de producció de dipentaeritritol (dipenta) de la fàbrica d’Ercros a Tortosa (Tarragona). Aquesta inversió permet augmentar un 15% la capacitat de producció actual.

El major volum de dipenta disponible es destinarà, prioritàriament, a augmentar la presència d’Ercros als mercats d'Àsia i dels EE.UU. En l'actualitat, l'empresa exporta el 85% de les vendes d'aquest producte.

Ercros nota dipenta

Llegeix més...

Anunci de compra d'accions pròpies

Barcelona, 21 d’abril de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 12 i el 20 d’abril de 2021, ha dut a terme la compra de 183.477 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 768.000 accions en autocartera (0,76%).

Llegeix més...

Ercros duplicarà la capacitat de producció de clorit sòdic

Barcelona, 14 d’abril de 2021. - Ercros ha posat en marxa el projecte de construcció d’una nova línia de producció de clorit sòdic a la seva fàbrica de Sabiñánigo (Osca). Aquesta inversió permetrà gairebé duplicar la capacitat de producció actual fins a les 11.300 t/a front les 6.000 t/a actuals. Està previst que la nova planta estigui activa al llarg del tercer trimestre de 2022.

Ercros Clorito sodico

Llegeix més...

Ercros invertirà 22 milions a Sabiñánigo en el marc del Pla 3D

Sabiñánigo, 14 d’abril de 2021. - Ercros té previst invertir 22 milions d'euros a la seva fàbrica de Sabiñánigo, en el marc del Pla 3D.

El Pla 3D és el pla estratègic posat en marxa per Ercros, que persegueix la seva transformació en una empresa sostenible i s'assenta sobre tres dimensions: Diversificació, Digitalització i Descarbonització.

Ercros Sabinanigo

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal