icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Tortosa no pateix cap accident el 2020

Tortosa, 23 d’agost de 2021. - El 2020, la fàbrica d’Ercros a Tortosa no va tenir cap accident laboral.

Per segon any consecutiu, la fàbrica de Tortosa no va tenir cap accident entre el personal propi, la qual cosa li ha fet mereixedora del reconeixement de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique), que li ha atorgat el Premi Seguretat Feique 2020. L'índex de freqüència general d'accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d'hores treballades– es va reduir un 23,5% si el comparem amb la mitjana dels darrers cinc anys.

Ercros TortosaImatge d’un simulacre d’emergència dut a terme a la fàbrica

Llegeix més...

Per sisè any consecutiu, la fàbrica d’Ercros a Monzón no té cap accident laboral

Monzón, 23 d’agost de 2021. - El 2020, la fàbrica d’Ercros a Monzón no va tenir accidents laborals, va reduir el seu índex d'emissions totals i les seves emissions de gasos d'efecte d'hivernacle, i va millorar la qualitat dels seus productes.

En concret, per sisè any consecutiu, la fàbrica no va tenir cap accident laboral, amb o sense baixa, ni entre el personal propi ni extern, per la qual cosa l'índex de freqüència general d'accidents d'aquest centre continua sent zero.

Ercros Monzon

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo millora els seus índexs de sostenibilitat

Sabiñánigo, 20 d’agost de 2021. - El 2020, aquesta fàbrica va reduir el seu índex d’emissions i el seu índex d’accidentabilitat.

En concret, l'índex d'emissions -que mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i la generació de residus- es va reduir un 2% respecte de 2019. En el cas de les emissions directes de gasos d'efecte d'hivernacle, la reducció va ser del 8% respecte de la mitjana dels últims cinc anys.

Ercros Sabinanigo

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Flix millora tots els seus índexs de sostenibilitat

Flix, 20 d’agost de 2021. - El 2020, la fàbrica d’Ercros a Flix va reduir el seu índex d’emissions totals, les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i el seu índex d’accidentabilitat.

En concret, l'índex d'emissions -que és un indicador que permet valorar l'acompliment en matèria d'emissions a l'aire i a l'aigua i de generació de residus- es va reduir un 12% respecte de 2019 i un 19% respecte de la mitjana dels darrers cinc anys. En el cas de les emissions directes de gasos d'efecte d'hivernacle, la reducció interanual va ser del 5% i respecte de la mitjana dels últims cinc anys, del 24%.

Ercros Flix

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Almussafes millora tots els índexs de sostenibilitat

Almussafes, 20 d’agost de 2021. - El 2020, la fàbrica d’Ercros a Almussafes va reduir el seu índex d’emissions totals, les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i els seus índexs d’accidentabilitat.

En concret, l'índex d'emissions -que mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i la generació de residus- es va reduir un 36% respecte de 2019 i un 62% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. En el cas de les emissions directes de gasos d'efecte d'hivernacle, la reducció interanual va ser del 7,5% i, respecte de la mitjana dels últims cinc anys, del 13,4%.

Ercros Almussafes

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal