icono-email | icono-sitemap

Anunci de compra d'accions pròpies

Barcelona, 30 d’abril de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 21 i el 29 de abril de 2021, ha dut a terme la compra de 207.500 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 975.500 accions en autocartera (0,97%).

Leer más...

Ercros i el CSIC signen un conveni per a l’estudi de la degradació dels plàstics en els rius de muntanya

Barcelona, 3 de març de 2021. - Ercros i el Consell Superior d’Investigacions Científiques («CSIC») han signat un conveni de col·laboració per a l’estudi de la degradació dels plàstics en els rius de muntanya. L’estudi compararà el comportament de diferents materials disposats en el terra, així com submergits a l’aigua dels rius, tals com la fullaraca i els plàstics d’origen fòssil, i els biopolímers d’origen vegetal i biodegradables de la gama EcrosBio.

Ercros Convenio CSIC

Leer más...

Ercros posa en marxa el Pla 3D (2021-2025): Diversificació, Digitalització, Descarbonització

  • L’estratègia que el Pla 3D defineix s’assenta sobre tres dimensions: Diversificació, Digitalització i Descarbonització.
LOGO CAT

Leer más...

La fàbrica d'Ercros a Aranjuez premiada per la seva seguretat laboral

Aranjuez, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Aranjuez ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any no han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Aranjuez

Leer más...

La fàbrica d’Ercros a Tortosa redueix la seva accidentabilitat i millora la qualitat dels seus productes

Tortosa, 11 d’agost de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa va reduir el 2019 un 63% el seu índex de freqüència general d’accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d’hores treballades– respecte de 2018; a més, no es va produir cap accident entre el seu personal propi, més de 100 persones. Aquests bons resultats són el reflex del compromís de la plantilla del centre amb la seguretat laboral i la feina en prevenció.

Pel que fa a la qualitat dels productes, va millorar el seu índex un 74% respecte de l’any anterior. L’índex de qualitat mesura el número de tones de productes afectats per no conformitats sobre el número de tones venudes. En el cas de Tortosa el 99,9% dels productes fabricats van ser considerats òptims pels seus clients.

Ercros Tortosa

Leer más...

Página 1 de 4

Inicio
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestro servicio, si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.  Para más información consulte nuestra política de privacidad y aviso legal