icono-email | icono-sitemap

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 1 de juliol de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 23 i el 30 de juny de 2021, ha dut a terme la compra de 32.000 accions pròpies.

El 30 de juny de 2021 ha finalitzat la vigència del cinquè programa de recompra. D'aquesta manera, l'1 de juliol de 2021 ha començat el sisè programa de recompra d'accions pròpies, que va ser aprovat pel consell d'administració el 10 de juny de 2021 a l'empara de l'autorització conferida per la junta general ordinària d'accionistes del 23 juny 2017.

En l'actualitat, la Societat posseeix 1.284.000 accions en autocartera (1,27%).

Leer más...

Anunci de compra d'accions pròpies

Barcelona, 30 d’abril de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 21 i el 29 de abril de 2021, ha dut a terme la compra de 207.500 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 975.500 accions en autocartera (0,97%).

Leer más...

Ercros i el CSIC signen un conveni per a l’estudi de la degradació dels plàstics en els rius de muntanya

Barcelona, 3 de març de 2021. - Ercros i el Consell Superior d’Investigacions Científiques («CSIC») han signat un conveni de col·laboració per a l’estudi de la degradació dels plàstics en els rius de muntanya. L’estudi compararà el comportament de diferents materials disposats en el terra, així com submergits a l’aigua dels rius, tals com la fullaraca i els plàstics d’origen fòssil, i els biopolímers d’origen vegetal i biodegradables de la gama EcrosBio.

Ercros Convenio CSIC

Leer más...

Ercros posa en marxa el Pla 3D (2021-2025): Diversificació, Digitalització, Descarbonització

  • L’estratègia que el Pla 3D defineix s’assenta sobre tres dimensions: Diversificació, Digitalització i Descarbonització.
LOGO CAT

Leer más...

La fàbrica d'Ercros a Aranjuez premiada per la seva seguretat laboral

Aranjuez, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Aranjuez ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any no han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Aranjuez

Leer más...

Página 1 de 4

Inicio
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestro servicio, si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.  Para más información consulte nuestra política de privacidad y aviso legal