icono-email | icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Tortosa redueix la seva accidentabilitat i millora la qualitat dels seus productes

Tortosa, 11 d’agost de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa va reduir el 2019 un 63% el seu índex de freqüència general d’accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d’hores treballades– respecte de 2018; a més, no es va produir cap accident entre el seu personal propi, més de 100 persones. Aquests bons resultats són el reflex del compromís de la plantilla del centre amb la seguretat laboral i la feina en prevenció.

Pel que fa a la qualitat dels productes, va millorar el seu índex un 74% respecte de l’any anterior. L’índex de qualitat mesura el número de tones de productes afectats per no conformitats sobre el número de tones venudes. En el cas de Tortosa el 99,9% dels productes fabricats van ser considerats òptims pels seus clients.

Ercros Tortosa

Leer más...

La campanya #NoCulpisAlPlàstic mostra els beneficis d’aquest material en diversos sectors

Barcelona, 25 de juny de 2020. - Els plàstics són materials imprescindibles en sectors com la sanitat, l’alimentació o el transport gràcies als seus innombrables avantatges i versatilitat, d’aquí la importància de conscienciar la societat que és indispensable un correcte ús dels mateixos sobre tot al final de la seva vida útil.

Cicloplast no culpes al plastico

Leer más...

Ercros renova el conveni amb l’institut de Flix per desenvolupar la formació dual

Flix, 19 de juny de 2020. - Ercros ha renovat el conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per desenvolupar el cicle formatiu de grau superior de sistemes electrotècnics i automatitzats en règim d’alternança i amb formació dual entre el centre educatiu i la fàbrica que té l’empresa en aquesta localitat.

Ercros Firma convenio instituto FlixJaime Molina, director de la fàbrica de Flix d’Ercros, i Mª del Mar Carranza, directora de l’institut de Flix, en la signatura de renovació del conveni.
 

Leer más...

Ercros participa en el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

Sabiñánigo, 11 de febrer de 2020. - Ercros s’ha afegit a la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència participant en una conferència a càrrec de la Cristina Grasa, tècnica d’I+T de la fàbrica de Sabiñánigo.

Ercros Jornada Mujer y Nina en la Ciencia

Leer más...

Ercros presenta noves fragàncies microencapsulades en les seves pastilles de clor

Barcelona, 9 d’octubre de 2019. - La tecnologia s’ha desenvolupat a la fàbrica de Sabiñánigo, que actualment està ampliant un 23% la seva capacitat de producció per fer front a la demanda creixent.

Ercros grafico microencapsulacion con letra

Leer más...

Inicio
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestro servicio, si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.  Para más información consulte nuestra política de privacidad y aviso legal