icono-email icono-sitemap

Ercros comparteix els seus coneixements sobre canvi climàtic i excelꞏlència en la formació en la fira internacional Expoquimia

Barcelona, 2 de juny de 2023. - Ercros ha participat activament a la fira internacional Expoquimia, que s'ha celebrat aquesta setmana a Barcelona, a través de ponències i taules rodones en les quals ha compartit la seva experiència en diverses àrees de coneixement.

Foto Expoquimia

Llegeix més...

Més d ́un terç de l ́aigua consumida pel complex industrial de Tarragona d ́Ercros és aigua reutilitzada

Tarragona, 26 de maig de 2023. - El 32% de l'aigua utilitzada al complex industrial de Tarragona d'Ercros (CIT) és aigua reutilitzada procedent de la planta d'aigua regenerada que gestiona Aitasa. En aquesta planta es tracta l'aigua procedent de les depuradores de Vila-seca i Tarragona per tal de ser consumida novament en els processos industrials de les empreses del polígon petroquímic de Tarragona.

Foto Aigua Vila-seca II

Llegeix més...

Ercros renova el patrocini amb el Club de Bàsquet Almussafes

Almussafes, 25 de maig de 2023. - Ercros ha renovat un any més el patrocini de la secció femenina del Club de Bàsquet Almussafes, i reafirma d’aquesta manera el seu compromís amb l’esport de base.

Foto patrocini basquet Almussafes

Llegeix més...

Ercros lliura el premi a l'Investigador jove al congrés internacional de disseny industrial celebrat a Tarragona

Tarragona, 25 de maig de 2023. - Ercros ha lliurat el premi Investigador jove que reconeix aquells investigadors menors de 40 anys amb contribucions de gran impacte en el disseny de processos industrials. El premi s'ha atorgat en el marc de la XVI Conferència internacional sobre propietats i equilibri de fases per al disseny de productes i processos, patrocinada per Ercros, que s’ha celebrat a La Pineda (Tarragona).

CBC3813
D ́esquerra a dreta: Fèlix Llovell, catedràtic de la URV; Otto Moultos , el jove investigador premiat; i Manuel Tierno, responsable de R+D de plàstics d'Ercros.

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Monzón comparteix la seva experiència en la gestió sostenible dels microplàstics

Monzón, 23 de maig de 2023. - La fàbrica d ́Ercros a Monzón ha organitzat una jornada per compartir amb altres empreses de la zona la seva experiència en la gestió sostenible dels microplàstics. La jornada s'ha desenvolupat sota el lema “Actua: suma't al compromís zero pèrdues de pèl·lets”.

Foto OCS Monzon

Llegeix més...

Pàgina 1 de 135

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal