icono-email icono-sitemap

Ercros informa sobre la compra de 92.409 accions pròpies

Barcelona, 28 de setembre de 2022. - La Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 19 i el 27 de setembre de 2022, ha dut a terme la compra de 92.409 accions pròpies segons es desglossa a continuació:

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola s’adhereix al Programa d’acords voluntaris de la Generalitat per a la lluita contra el canvi climàtic

Cerdanyola del Vallès, 19 de setembre de 2022. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola s’ha adherit al Programa d’acords voluntaris per la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH), impulsat per l’Oficina del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa ofereix suport i reconeixement a aquelles empreses que es comprometen de manera activa a la lluita contra el canvi climàtic. Amb la seva adhesió, la fàbrica de Cerdanyola es compromet, de manera voluntària, a fer un seguiment de les seves emissions de GEH i a establir mesures per reduir-les.

cerdanyola22 044

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 19 de setembre de 2022. - La Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 8 i el 16 de setembre de 2022, ha dut a terme la compra de 83.000 accions pròpies segons es desglossa a continuació:

Llegeix més...

Ercros informa sobre la compra de 77.686 accions pròpies

Barcelona, 8 de setembre de 2022. - La Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 30 d'agost i el 7 de setembre de 2022, ha dut a terme la compra de 77.686 accions pròpies segons es desglossa a continuació:

Llegeix més...

Ercros informa sobre la compra de 81.414 accions pròpies

Barcelona, 30 d'agost de 2022. - La Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 19 i el 29 d'agost de 2022, ha dut a terme la compra de 81.414 accions pròpies segons es desglossa a continuació:

Llegeix més...

Pàgina 1 de 119

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal