Ercros continuarà subministrant clor al seu principal client

Barcelona
Ercros i el seu principal client de clor han signat un nou contracte pel qual Ercros continuarà subministrant clor, entre d’altres matèries primeres, a aquest client. Aquest contracte substituirà l'actual que finalitza el 30 de novembre de 2017.El nou contracte no altera el Pla d'adaptació al canvi tecnològic («Pla Act») d'Ercros, que comprèn el període 2016-2020. El pla preveu una reducció neta de la seva capacitat de producció de clor del 44% a partir de l'11 de desembre d’enguany, com a resultat del tancament -per imperatiu legal- de les plantes que produeixen clor amb tecnologia de mercuri i l'ampliació de les plantes de producció de clor que en l'actualitat ja operen amb tecnologia de membrana, admesa com la millor disponible.

Per complir amb aquest contracte, Ercros haurà de redistribuir el clor que fabriqui i augmentar la compra de productes intermedis per a satisfer part de les necessitats de clor demandades pels seus propis processos de producció.

Com a part d'aquest acord, Ercros podrà continuar rebent àcid clorhídric industrial que fa servir com a matèria primera per a la planta de fosfat dicàlcic de la fàbrica de Flix, fet que aclareix el principal condicionant de la continuïtat d'aquesta planta.

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.