La nostra gent

La comunitat d'Ercros du a terme activitats que l'acosten a l'entorn social on vivim

Algunes de les activitats socials que Ercros duu a terme

Estudiants de la URV a Tortosa

Estudiants de Química de la URV visiten la fàbrica de Tortosa

La fàbrica de Tortosa va rebre un grup de 37 estudiants de grau, màster i doctorat de la facultat de Química i de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV), en el marc de l'esdeveniment "Experience Day" organitzat pel Hub Experimenta, amb l'objectiu d'oferir als estudiants una experiència immersiva que els acosti al món laboral.

Més de mil estudiants de Cerdanyola participen en una carrera solidària patrocinada per Ercros

Ercros patrocina la cursa IES Forat del Vent de Cerdanyola

Ercros ha patrocinat la 9a edició de la carrera solidària IES Forat del Vent de Cerdanyola en què han participat més de mil estudiants de diferents instituts d'aquesta localitat. Cada participant ha aportat un quilo d'aliments destinat al Banc d'Aliments gestionat per Càritas Cerdanyola.

D'esquerra a dreta: Els voluntaris de Càritas amb Susana Barranco, estudiant en pràctiques, i Juan Carlos Carpi, delegat sindical de Monzón

Monzón dóna a Càritas 150 quilos d'aliments i material de neteja

Els treballadors de la fàbrica d'Ercros a Monzón han donat a Càritas 150 quilos d'aliments i material de neteja. Representants de la plantilla van contactar amb l'organització no governamental per conèixer quines eren les necessitats, especialment durant la temporada nadalenca i, després de tres setmanes de campanya, la fàbrica va aconseguir recollir els 150 quilos d'ajuda que seran repartits entre les famílies de Monzón que ho necessitin.

Estudiants de batxillerat visiten la fàbrica d’Ercros a Almussafes

Estudiants de batxillerat visiten la fàbrica d’Ercros a Almussafes

Un grup d’estudiants de l’institut d’Almussafes han visitat la fàbrica d’Ercros en aquesta localitat. Els alumnes han recorregut les instal·lacions de la fàbrica de la mà de tècnics de la companyia i han pogut conèixer de primera mà el funcionament d'una indústria química.

Les activitats de la nostra gent

Sortida familiar a Collserola de personal de Cerdanyola i la corporació

Sortida familiar a Collserola de personal de Cerdanyola i la corporació

Diumenge al matí un grup de persones treballadores de la fàbrica de Cerdanyola i de la corporació, acompanyats per familiars i amics, van participar en una caminada pel Parc de Collserola. Es tracta d’una sortida que s’emmarca en el compromís d’Ercros com a organització saludable.

 

Els excursionistes van sortir de Santa Maria de Vallvidrera i van fer una ruta fins a la Font de la Budellera, un dels indrets més emblemàtics de la muntanya de Collserola. Després de l’esforç de la caminada, el grup va compartir un merescut esmorzar.

 

El vídeo de la sortida, en aquest enllaç
 

El grup social Joaquín Costa organitza una caminada a Prades

El grup social Joaquín Costa organitza una caminada a Prades

El grup social Joaquín Costa, adscrit a la fàbrica de Vila-seca II, va realitzar una caminada de 16 quilòmetres des del Coll de la Batalla fins a Prades, en línia amb els objectius saludables d'Ercros.

 

El lloc de trobada de l'excursió va ser la fàbrica, des d'on els participants es van dirigir amb cotxe fins al Coll de la Batalla. A partir d'aquí, els senderistes van emprendre la ruta, que permet explorar els bells paisatges que caracteritzen la zona, fins a la seva arribada a Prades.

Partit de futbol de treballadors de la corporació d'Ercros

Gran èxit del primer partit de futbol de la temporada a la corporació

A les tres de la tarda i sota un sol de justícia, 10 valents jugadors de futbol de la corporació d'Ercros van desafiar les circumstàncies adverses per celebrar el primer partit de la temporada.

 

El xoc va ser molt igualat. L'equip blanc, es va emportar la victòria per 6 gols a 4. L'equip blau, va plantar cara al rival, fins que en els darrers minuts de joc el pitxitxi del partit va decantar el resultat final del marcador.

Campionat de petanca de primavera de Vila-seca II

Gran èxit de participació en el campionat de petanca de primavera

El grup social Joaquín Costa de la fàbrica de Vila-seca II ha organitzat el seu tradicional campionat de petanca, en el qual han participat 18 esportistes de totes les edats. A més, un bon grup de companys de treball ha donat suport a les tasques organitzatives.

Corredors d'Ercros participen a la Cursa DIR Diagonal

Els nostres corredors participen a la Carrera Dir Diagonal

Personal de la corporació, la fàbrica de Cerdanyola i el complex de Tarragona han participat aquest diumenge en la Cursa DIR Guàrdia Urbana Diagonal, per a mostrar el seu compromís amb un estil de vida saludable. La carrera va recórrer la Diagonal de Barcelona de punta a punta.