La nostra gent

La comunitat d'Ercros du a terme activitats que l'acosten a l'entorn social on vivim

Algunes de les activitats socials que Ercros duu a terme

Alumnes de l'IES Biello Aragó visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Alumnes de l'IES Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Un grup d'estudiants del grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'IES Biello Aragón, acompanyats dels seus professors, han visitat les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo. 

Estudiants de la URV a Tortosa

Estudiants de Química de la URV visiten la fàbrica de Tortosa

La fàbrica de Tortosa va rebre un grup de 37 estudiants de grau, màster i doctorat de la facultat de Química i de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV), en el marc de l'esdeveniment "Experience Day" organitzat pel Hub Experimenta, amb l'objectiu d'oferir als estudiants una experiència immersiva que els acosti al món laboral.

Més de mil estudiants de Cerdanyola participen en una carrera solidària patrocinada per Ercros

Ercros patrocina la cursa IES Forat del Vent de Cerdanyola

Ercros ha patrocinat la 9a edició de la carrera solidària IES Forat del Vent de Cerdanyola en què han participat més de mil estudiants de diferents instituts d'aquesta localitat. Cada participant ha aportat un quilo d'aliments destinat al Banc d'Aliments gestionat per Càritas Cerdanyola.

D'esquerra a dreta: Els voluntaris de Càritas amb Susana Barranco, estudiant en pràctiques, i Juan Carlos Carpi, delegat sindical de Monzón

Monzón dóna a Càritas 150 quilos d'aliments i material de neteja

Els treballadors de la fàbrica d'Ercros a Monzón han donat a Càritas 150 quilos d'aliments i material de neteja. Representants de la plantilla van contactar amb l'organització no governamental per conèixer quines eren les necessitats, especialment durant la temporada nadalenca i, després de tres setmanes de campanya, la fàbrica va aconseguir recollir els 150 quilos d'ajuda que seran repartits entre les famílies de Monzón que ho necessitin.

Estudiants de batxillerat visiten la fàbrica d’Ercros a Almussafes

Estudiants de batxillerat visiten la fàbrica d’Ercros a Almussafes

Un grup d’estudiants de l’institut d’Almussafes han visitat la fàbrica d’Ercros en aquesta localitat. Els alumnes han recorregut les instal·lacions de la fàbrica de la mà de tècnics de la companyia i han pogut conèixer de primera mà el funcionament d'una indústria química.

Les activitats de la nostra gent

Sortida en caiac del Grup Social Joaquin Costa

Sortida en caiac del Grup Social Joaquin Costa

El Grup Social Joaquin Costa, de la fàbrica de Vila-seca II, va organitzar una sortida el passat diumenge on van participar prop de 27 persones: es van citar a la fàbrica i, des d’allà, es van dirigir fins el riu Ebre. Els més valents van fer la travessia en caiac des del Pas de Barca de Miravet fins al poble de Benifallet, i els qui van optar per una jornada de secà van fer la travessia en llagut.

Primera sortida 'motera' del grup social de Vila-seca I

Primera sortida 'motera' del grup social de Vila-seca I

Caminant, corrent, en caiac, en bicicleta i ara... en moto. Els grups socials del complex de Tarragona s’han proposat exprimir al màxim els caps de setmana primaverals per gaudir de bona companyia i practicar les seves aficions. En aquest cas, el de Vila-seca I va fer una sortida 'motera' per les impressionants carreteres de la comarca del Priorat: van quedar de bon matí, van enfilar la carretera, van fer parada per fer un bon esmorzar de forquilla i, de nou, tornada a les carreteres de la zona.

Caminada familiar Montjuïc

Caminada saludable per la muntanya de Montjuïc

Un grup de persones treballadores de la corporació i el complex de Tarragona, i les seves famílies, van gaudir d’una passejada per la muntanya de Montjuïc. Vuit kilòmetres de circuit circular que van transcorrer per indrets emblemàtics del parc: el Museu Nacional d’Art de Catalunya, els jardins de Laribal, el Mirador de l’Alcalde i el Castell de Montjuïc.
 

El CIT participa a la 8a Marxa de Tarragona contra el càncer

El CIT participa a la 8a. Marxa de Tarragona contra el càncer

Una trentena de persones treballadores del complex industrial de Tarragona («CIT») d’Ercros, acompanyats pels seus familiars, ha participat aquest dissabte en la 8a. Marxa de Tarragona contra el càncer. L’esdeveniment solidari ha estat organitzat pel Club Excursionista Allibera Adrenalina i l’Associació Espanyola contra el Càncer de Tarragona.