Declaració de privacitat de la web

Si ets una persona usuària d'aquesta web de Ercros, aquesta és la declaració de privacitat que s'ajusta a tu

Declaració de privacitat de la web (en castellà)

Ús, protecció i divulgació de dades obtingudes a través de la web

Aquesta declaració de privacitat indica la manera en què Ercros recopila, utilitza, processa, manté, protegeix i divulga les dades personals que obtenim, o que pot proporcionar a través d'aquest lloc web, www.ercros.es.

Com a titular d'aquest lloc web, Ercros es compromet a protegir i mantenir la privacitat de la teva informació personal de conformitat amb el Reglament General de protecció de dades UE 2016/679. Mantindrem segura i confidencial tota la informació personal i confidencial que puguis proporcionar-nos a través de les funcionalitats a www.ercros.es.

En funció del marc legal i de les nostres polítiques internes de seguretat de la informació, podem actualitzar aquesta declaració per a reflectir els canvis i així protegir millor les teves dades personals i la teva privacitat.

Finalitat del tractament de les teves dades personals

En nom d'Ercros tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar la relació contractual que ens uneix, gestionar l'enviament d'informació que ens sol·licites, així com facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i/o productes del teu interès.

  • Sol·licitud d'informació: a través de l'apartat “Contacte”.
  • Subscripció al nostre butlletí de notícies: a través de l'apartat "Newsletter".

Temps de retenció de les dades personals

Les teves dades seran conservades el temps mínim necessari per a la correcta prestació del servei.

Legitimació per al tractament de les dades

En accedir a aquest lloc web i enviar les teves dades personals a través dels formularis d'entrada de dades, reconeixes expressament que has llegit, entès i acceptes tots els termes d'aquesta declaració i que has atorgat el teu consentiment per a processar les teves dades personals, segons el que es disposa en les lleis, reglaments i polítiques aplicables.

La base legítima és el consentiment del propi interessat. Les dades que et sol·licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris i en cap cas estàs obligat a facilitar-nos-el. Però la seva no comunicació podrà afectar la finalitat del servei sol·licitat. Així mateix, ens assegures que totes les dades sol·licitades són certs, veraços, pertinents i actualitzats per a la finalitat de la qual els hi sol·licita.

Destinataris als quals es comuniquen les teves dades

No cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades personals.

Dret a retirar el consentiment

Tens la possibilitat i el dret a retirar el consentiment per a qualsevol finalitat específica atorgada en el seu moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la retirada.

Seguretat i actualització de les teves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar els teus drets personals, t'informem que Ercros S.A. ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Tot això per a evitar la seva alteració, pèrdua i/o tractament o accessos no autoritzats, tal com exigeix la normativa, si bé la seguretat absoluta no existeix. Les dades personals són tractats amb el màxim zel per tot el nostre personal en qualsevol fase dels serveis prestats. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos, o en els quals el beneficiari no els actualitzi correctament.

És important que, perquè puguem mantenir les teves dades personals actualitzades, ens informis sempre que es produeixi una modificació d'aquests.

Els teus drets quan ens facilites les teves dades

Podràs exercitar els teus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i oposició a través de les següents vies: (i) dirigint una comunicació per escrit al domicili social d'Ercros, S. a., indicant: “A l'atenció del responsable de privacitat - Exercici drets”, o (ii) a través del correu electrònic: privacidad@ercros.es.

Si consideres que no hem tractat les teves dades personals d'acord amb aquesta política de privacitat podràs presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts de la pàgina web www.ercros.es en forma de textos, codi font, codis informàtics, disseny gràfic, animacions i imatges, així com marques registrades, noms comercials, signes distintius i altres denominacions són titularitat d'Ercros, tret que en les mateixes s'indiqui que pertanyen a un altre titular, i queden subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial d'Ercros, S.A. o de tercers i emparats per la llei.

Sota cap supòsit, l'accés als serveis d'Ercros suposa la renúncia, transmissió, cessió o llicència total o parcial d'aquests continguts a tercers, ni confereix cap dret d'utilització, traducció, alteració, adaptació, explotació, còpia, distribució o comunicació pública dels mateixos sense la prèvia i expressa autorització d'Ercros, S.A. o del tercer titular dels drets afectats. En cap cas està autoritzada (i serà perseguida) la comercialització dels continguts als quals es tingui accés a www.ercros.es o la utilització d'aquests contraposant la legislació vigent en matèria de propietat industrial o intel·lectual i en tot allò que danyi la imatge de la companyia.

La legitimitat dels drets de propietat intel·lectual o industrial corresponents als continguts aportats per tercers és de l'exclusiva responsabilitat d'aquests.

Ercros podrà exercir totes les accions administratives, civils o penals que li corresponguin en cas d'infracció d'aquests drets per part de l'usuari.

Altres polítiques i declaracions de privacitat

  • Declaració de privacitat de clients i proveïdors.
  • Declaració de privacitat per a visites i control d'accessos.
  • Declaració de privacitat en el tractament de dades d'accionistes.
  • Política de cookies.

Contacta amb nosaltres

  • Titular i responsable del domini www.ercros.es: Ercros, S.A.
  • Domicili social: Av. Diagonal 595, 10a planta, 08014 de Barcelona.
  • Contacte: tel. (+34) 934 393 009 - Fax: (+34) 934 308 073 - E-mail: ercros@ercros.es.
  • Dades registrals: inscripció en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 8.880, Foli 182, Fulla 47.063 –NG.CIF: A-08000630.