FDA

La majoria dels nostres principis farmacèutics estan autoritzats per la FDA, l'agència per a l'administració i venda de medicaments dels EE.UU.

L'acreditació de la FDA permet vendre medicaments en els mercats més exigents del món

El 85% del volum de producció de principis actius farmacèutics (API) de la divisió de farmàcia està autoritzat per la FDA (Food and Drug Administration).

La FDA és l'administració estatal d'aliments i medicaments dels EUA, responsable de protegir la salut pública garantir l'eficàcia i seguretat dels medicaments humans i veterinaris. L'autorització de la FDA és obligatòria per a exportar qualsevol producte farmacèutic a aquest país.

Els medicaments que estan autoritzats per la FDA cobren prestigi i projecció internacional ja que no sols són aptes per a ser comercialitzats als EUA, sinó també en altres mercats que prenen com a referència al mercat nord-americà per l'alt nivell de qualitat que exigeix als productes farmacèutics que en ell es comercialitzen.

Periòdicament els agents de la FDA inspeccionen la nostra divisió de farmàcia per a assegurar el compliment de la seva estricta normativa.

 

Detall de persona treballant en la planta estèril de la fàbrica d'Aranjuez
Persona equipada per a treballar en la planta de productes estèrils

Certificat de la FDA de la divisió de farmàcia

FDA - Food and Drug Administration

Carta acreditativa de la FDA (en anglès)