Ercros, finalista en els Premis Atlante per la seva gestió de la covid-19

Foment del Treball ha reconegut la gestió de la pandèmia de coronavirus duta a terme per Ercros

Barcelona, novembre 2021
Ercros ha sido finalista de los Premios Atlante otorgados por Foment del Treball, en la categoría de medicina del trabajo, por su gestión de la pandemia del coronavirus
Chantal Coll, directora per al desenvolupament sostenible d'Ercros, recollint el guardó

Ercros ha estat finalista dels Premis Atlante atorgats per Foment del Treball, en la categoria de medicina del treball, per la seva gestió de la pandèmia del coronavirus que va permetre que, malgrat les altes xifres d'incidència registrades a Espanya, els centres de treball d'Ercros continuessin en marxa i es protegís la salut de les persones treballadores.

Chantal Coll, directora per al desenvolupament sostenible d'Ercros, ha estat l'encarregada de recollir el diploma, i ha destacat que la clau de l'èxit va ser “la unió i cooperació entre totes les persones que integrem Ercros, l'absoluta implicació de tots, des de la direcció fins als representants dels treballadors, dels qui es va rebre suport incondicional”. Chantal Coll ha assegurat que “en un primer moment, quan encara no teníem clar a què ens enfrontàvem, vam posar en marxa un sistema de protecció dels treballadors que després va ser referent per a altres empreses”.

El jurat ha valorat la candidatura d'Ercros per “les activitats sanitàries desenvolupades pel servei de prevenció, relacionades amb la realització de proves de detecció, la gestió dels casos, les actuacions davant casos d'especial sensibilitat, així com les accions de col·laboració amb el sistema públic de salut”.

Els Premis Atlante reconeixen les bones pràctiques en seguretat laboral i, en la seva desena edició, han volgut premiar l'esforç fet per les empreses per a protegir els treballadors durant l'epidèmia de covid-19. La cerimònia de lliurament ha estat presidida per Albert Castellanos, secretari d'empresa i competitivitat del departament d'empresa i treball de la Generalitat de Catalunya; i Josep Sanchez Llibre, president de Foment del Treball.