L'FP Dual d'Ercros obté el certificat d'excel·lència

L'empresa certificadora Applus+ reconeix les pràctiques d'FP dual que es duen a terme a la corporació de l'empresa.

Barcelona, juny 2022
Alumnat de FP Dual duent a terme les seves pràctiques al CAC
Alumnat d'FP Dual duent a terme les seves pràctiques al CAC.

Les pràctiques de formació professional dual que es duen a terme en la corporació d'Ercros han obtingut el segell d'acreditació d'excel·lència atorgat per l'empresa certificadora Applus+. La formació pràctica que es duu a terme a Ercros té també el reconeixement del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, la corporació d'Ercros acull a set persones en contracte de pràctiques, quatre de les quals estudien comerç internacional en l'Institut Lluïsa Cura de Barcelona, ​​en la modalitat d'FP Dual i estan realitzant les seves pràctiques en el departament d'atenció al client (CAC).

Aquesta modalitat d'ensenyament, cada vegada més present en les empreses, dona especial importància a la formació pràctica de l'alumnat. Els estudiants d'Ercros s'integren durant nou mesos en l'equip de treball dels corresponents departaments, d'aquesta manera, una vegada finalitzat el termini, tenen un coneixement global de la gestió del comerç internacional des del punt de vista d'una empresa.