25 nous estudiants en pràctiques a la fàbrica d'Aranjuez

Aranjuez,
Els nous estudiants en pràctiques d'Ercros a Aranjuez recentment incorporats als seus departaments
Els nous estudiants en pràctiques d'Ercros a Aranjuez recentment incorporats als seus departaments

Són joves, tenen estudis molt diferents i s'acaben d'incorporar a la fàbrica d'Ercros a Aranjuez; un centre que aquest curs acollirà i formarà 25 estudiants en pràctiques.

En els darrers anys aquesta fàbrica s'ha convertit en un centre de referència en la formació del personal operari i tècnic del futur. En el curs que acaba de començar, la fàbrica ha obert les portes a estudiants de formació professional dual de les especialitats de mecatrònica, operari de planta química i analista de laboratori. També acull alumnes, entre d'altres, del màster sobre indústria farmacèutica de la Universitat Europea i el màster conjunt de química orgànica de la Universitat Complutense de Madrid/Universitat Autònoma de Madrid.

Cal destacar que gairebé tots els departaments de la fàbrica tenen algun nou estudiant entre les seves files. L'alumnat és tutoritzat per personal d'Ercros i rep una formació adaptada a la realitat i les necessitats de la indústria farmacèutica actual; gràcies a això, la seva incorporació al món laboral és ràpida i poc complexa.

La fàbrica d'Aranjuez pertany a la divisió de farmàcia d'Ercros, es dedica a la fabricació d'antibiòtics, té una plantilla de més de 200 persones i exporta el 90% de la producció.