AECA premia la transparència empresarial d'Ercros

Barcelona,
Mari Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia, va recollir la menció a l'acte de lliurament de premis
Mari Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia, va recollir la menció a l'acte de lliurament dels premis

Ercros ha estat premiada amb un accèssit en la modalitat d'empreses cotitzades a l'Ibex medium i small cap, del XXI Premi AECA a la Transparència Empresarial 2022.

El jurat d'aquesta 21a edició del premi, que concedeix anualment l'Associació espanyola de comptabilitat i administració d'empreses («AECA»), ha estat integrat per representants de l'Institut de comptabilitat i auditoria de comptes («ICAC»), l'Institut d'auditors interns («IAI»), la Comissió nacional del mercat de valors («CNMV»), el Banc d'Espanya i el Col·legi de Registradors d'Espanya, entre d'altres.

Es tracta de la quarta vegada que AECA premia la transparència empresarial d'Ercros atès que a més de l'edició del 2022, també va rebre el reconeixement el 2014, 2018 i 2020.

L’objectiu d’aquest guardó és aconseguir que el mercat de valors disposi d’una informació més eficient i es fomenti la transparència de les empreses. És un premi de gran valoració i amb perspectiva de ser el referent als informes anuals financers i de governança empresarial.

Mari Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia d'Ercros, va rebre la menció al llarg de l'acte de lliurament dels premis que es va celebrar ahir a la tarda a Madrid.