Alumnes de l’ESO visiten la fàbrica de Monzón

Monzón,

Un grup de 50 alumnes de 3r i 4t de l’ESO del col·legi Salesianos d’Osca, juntament amb els seus professors, va visitar la fàbrica d’Ercros a Monzón el passat divendres, 6 de març.
 

El personal d’Ercros els va acompanyar a realitzar una visita guiada a la planta de compostos, i després va haver una reunió on es va tractar el paper dels bioplàstics, un dels productes que fabrica la companyia sota la marca, ErcrosBio.

Posteriorment, la visita es va traslladar al saló d’actes del col·legi, on Belén Pasqual, responsable d’I+D, i Rafael Mancho, cap d’operacions de la fàbrica de Monzón, van exposar la seva visió sobre les causes de la industrialització, els canvis al teixit industrial i el futur del sector secundari de Monzón.

Els alumnes, per la seva part, van mostrar la feina realitzada a partir d’entrevistes amb habitants que fa més de 50 anys van emigrar a Monzón. La visita s’emmarca en un projecte del col·legi sobre l’impacte econòmic i social derivat de la industrialització de la localitat, al ser la població de la província d’Osca que més va créixer al segle XX.