Alumnes del centre FP Corona d'Aragó visiten la fàbrica de Sabiñánigo

Sabiñánigo,

Dos grups de 44 estudiants i tres professors dels cicles formatius de grau superior de química industrial; de química i salut ambiental, i de laboratori d'anàlisi i control de qualitat del centre de formació professional Corona d'Aragó, de Saragossa, han visitat la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo el 24 i el 30 de març, respectivament.

Personal tècnic d'Ercros els ha informat sobre l'empresa i la seva activitat productiva, sobre el funcionament de la fàbrica de Sabiñánigo i sobre la gestió mediambiental. Després, els grups han visitat les plantes de clorat sòdic i aigua oxigenada, l'estació depuradora d'aigües residuals i el laboratori general.

Les visites han tingut una valoració molt positiva per part de professorat i alumnat; tots dos han destacat la importància d'aquest primer contacte amb una planta industrial.

El centre d'Ercros a Sabiñánigo, amb més d'un segle de vida, s'integra a la divisió de derivats del clor i és el primer productor europeu de tabletes per al tractament de l'aigua de piscines. A la fàbrica s’hi fabriquen 12 productes agrupats en quatre línies: clor-sosapotassa; cloroisocianurats; clorats i clorits; i aigua oxigenada i amoníac.