Aranjuez celebra unes jornades de prevenció del càncer de mama

Aranjuez,

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de Lluita contra el Càncer de Mama, la fàbrica d’Ercros a Aranjuez va realitzar diverses accions destinades a conscienciar i impulsar la detecció precoç d'aquesta malaltia.

Es van repartir díptics sobre la detecció precoç del càncer de mama entre totes les persones treballadores, personal d'empreses contractades i visites. També es van oferir xapes amb el llaç rosa que la plantilla va lluir en solidaritat amb les dones afectades.

També es van realitzar tres tallers d'autoexploració per a la detecció precoç d'aquesta malaltia, impartits per la doctora del centre, Sonia Arauzo. En els tallers van participar més de 75 persones, entre treballadores d'Aranjuez, personal de contractes, familiars, parelles i amigues.

A les assistents se'ls va lliurar com a regal una esponja dispensadora de gel, amb una petita duresa en el seu interior que imita el tacte d'un tumor. L'ús d'aquesta esponja permet entrenar el tacte i millora l'auto detecció d'anomalies a la mama.