Aranjuez certifica la seva gestió energètica amb la norma ISO 50001

Aranjuez,

La fàbrica d’Ercros a Aranjuez ha obtingut la certificació de la seva gestió energètica conforme a la norma ISO 50001. D'aquesta manera, s'uneix a les fàbriques d'Almussafes, Sabiñánigo, Tortosa i al complex industrial de Tarragona, que ja estan acreditats segons aquesta standard internacional.

Aquesta norma ajuda les empreses a implementar les seves polítiques energètiques i gestionar de manera adequada els aspectes energètics derivats de la seva activitat. Això es tradueix en un estalvi tangible i quantificable en els costos energètics, així com en un ús més eficient i sostenible dels recursos naturals. Més del 95% de l'energia consumida a Ercros es gestiona d'acord amb aquest estàndard.

Amb aquesta nova certificació, Ercros fa un pas més en el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic, en reduir la seva despesa energètica i les seves emissions de gasos d'efecte d'hivernacle.

La fàbrica d'Aranjuez pertany a la divisió de farmàcia d’Ercros i compta amb una plantilla de 200 persones. La seva principal activitat és la producció i venda de principis actius farmacèutics («API»), especialment de la família dels antibiòtics. La fàbrica exporta el 93% de la seva producció i és el segon major fabricant mundial d'àcid fusídic i el tercer en fosfomicina.