CDP reconeix la implicació d’Ercros en la lluita contra el canvi climàtic

Barcelona,

L'organització internacional sense ànim de lucre, d'anàlisi i divulgació de dades sobre protecció ambiental, Carbon Disclosure Project («CDP»), ha atorgat a Ercros una qualificació global “B” pel seu compliment en sostenibilitat i la seva actuació contra el canvi climàtic, cinc trams millor que el 2022.

La millora en la qualificació d’Ercros ratifica l'aposta de la companyia per la descarbonització duta a terme en el marc del pla d'estratègic d'inversions, Pla 3D.

En l'edició de 2023, CDP ha qualificat a més de 21.000 empreses cotitzades de tot el món a partir de la informació que aquestes faciliten a través d'un qüestionari, estructurat en 11 categories relacionades amb el canvi climàtic i les emissions de CO₂. Cada categoria rep una puntuació en una escala de vuit trams, que va de la «A», la millor, a la «D-», la pitjor, que després CDP consolida en la qualificació global.

La puntuació «B» atorgada a Ercros la situa en el rang de «Gestió» (Management), que certifica que l'empresa avalua els impactes de la seva activitat sobre el clima, emprèn accions significatives per a la reducció de les emissions de CO₂ i informa amb transparència sobre la seva estratègia, actuacions i resultats en matèria de petjada de carboni.

En la present edició, Ercros ha obtingut, per primera vegada, dues puntuacions dins dels trams «A» en les categories de «Verificació de les emissions» i «Iniciatives adoptades per a la reducció de les emissions i productes baixos en carboni». En totes dues categories, Ercros se situa diversos trams per sobre de la puntuació mitjana del seu sector.

Per més informació sobre l’actuació d’Ercros respecte del canvi climàtic, feu clic aquí.