Cerdanyola certifica la seva gestió energètica amb l'ISO 50001

S'uneix així a les fàbriques d'Almussafes, Aranjuez, Sabiñanigo i Tortosa, a les tres fàbriques del complex industrial de Tarragona que ja disposen d'aquesta certificació

Cerdanyola,

Rina Services ha certificat la gestió energètica de la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola segons la norma ISO 50001. Aquesta fàbrica s'uneix, així, a la resta de centres de l’empresa que ja estan acreditats amb aquesta norma (Almussafes, Aranjuez, complex de Tarragona, Sabiñánigo i Tortosa), de tal manera que més del 95% del consum energètic d'Ercros es gestiona segons aquest estàndard internacional.

La ISO 50001 és la norma de gestió de l'energia més utilitzada al món, que ajuda les empreses a implantar la seva política energètica i a gestionar adequadament els aspectes energètics derivats de la seva activitat; cosa que es tradueix en un estalvi real i quantificable dels costos energètics, i en un ús eficient i sostenible dels recursos naturals.

La fàbrica de Cerdanyola forma part de la divisió de química intermèdia d’Ercros, hi treballen unes 100 persones i es dedica a produir compostos per emmotllar termoestables que s’utilitzen per a la fabricació de material elèctric i accessoris per al lavabo i vaixelles, entre d’altres. El 90% de la producció de la fàbrica es dedica a l’exportació.