Dues alumnes mentoritzades per Ercros, al Cerdanyola Talent Factory

Cerdanyola,

Les alumnes de batxillerat de l'Institut Gorgs de Cerdanyola, Carla Hervás i Martina Hervás, mentoritzades per Ercros, han participat al programa Cerdanyola Talent Factory, que reconeix el jove talent emprenedor de la ciutat.

Fernando Burgueño i Ángel Dominguez, director i responsable de relacions industrials de la fàbrica de Cerdanyola, respectivament, han estat els encarregats d'ajudar-les en l'elaboració del seu projecte d'emprenedoria: Dogkat, un sistema de geolocalització per a mascotes, que a més mesura les constants vitals dels animals.

La gala de presentació i reconeixement dels projectes va ser presidida per Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola. Fernando Burgueño, acompanyat per les alumnes de l’IES Gorgs, va ser l’encarregat de defensar el sistema Dogkat, del qual en va destacar la seva utilitat per evitar que es perdin les mascotes i alhora tenir-les controlades en tot moment. Burgueño, a més, va lloar l'esforç, la dedicació i la qualitat del treball realitzat per la Carla i la Martina.

El programa de mentorització del talent jove ha tingut una durada de quatre mesos. Aquesta és la segona vegada que la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola hi participa.