Dues alumnes mentoritzades per Ercros guanyen el Cerdanyola Talent Factory

Cerdanyola,

Les alumnes de batxillerat de l’institut Forat del Vent, Laura Pérez i Mar Gonzalez, mentoritzades per Ercros, han guanyat el segon premi del concurs Cerdanyola Talent Factory, que reconeix el jove talent emprenedor de la ciutat.

Ramón Jané y Àngel Dominguez, director i responsable de comunicació de la fàbrica de Cerdanyola han estat els encarregats d’ajudar les alumnes en l’elaboració del seu projecte d’emprenedoria: Éntomos, un innovador negoci d’alimentació basat en el consum d’insectes, que inclou una app de venda i plans de dieta basats en aquest aliments.   

Ramón Jané va ser l’encarregat de presentar el projecte Éntomos durant la gala de lliurament dels premis, que fou presidida per Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola. Jané va destacar l’originalitat de la proposta de les alumnes de l’IES Forat del Vent i l’alta qualitat del treball dut a terme.

Les alumnes premiades gaudiran d’un viatge a Brussel·les on podran visitar institucions i organismes relacionats amb l’emprenedoria i la innovació en l’àmbit europeu.