Els fabricants europeus de formaldehid signen un acord voluntari

Barcelona,

Ercros s'ha sumat a l'acord voluntari per reduir l'exposició dels treballadors al formaldehid, avançant-se als requisits legislatius de la Unió Europea. Aquest acord és el resultat del treball conjunt entre els sindicats i Formacare, el grup sectorial del formaldehid del Consell Europeu de la Indústria Química (Cefic), que representa 34 empreses, les principals productores europees d'aquest material.

Cal destacar que Ercros ja compleix en l'actualitat amb aquests límits d'exposició al formaldehid; la importància d'aquest acord rau en el compromís de tots els fabricants europeus d'ajustar-se a aquests límits, sigui quina sigui la legislació del seu país.

Aquest acord es va prendre a l'Assemblea General de Formacare celebrada a Trieste (Itàlia), a la qual va assistir per part d'Ercros Jaume Reig, director de la divisió de química intermèdia.

Ercros forma part del Comitè Executiu i altres grups de treball de Formacare, la finalitat dels quals és la de plantejar millores per a la indústria del formaldehid i els seus derivats.