Els treballadors del CIT donen 5.000kg d’aliments per als afectats per la covid-19

Tarragona,
De izquierda a derecha: David Vilar, presidente del comité de empresa de la fábrica de Tarragona; Nuria Arbolí, presidenta de la Asociación de Voluntarios Sociales por Vila-seca; Fina Ortuño, secretaria del comité de Vila-seca II, y Jaume Saltó, vicepresidente del comité de Vila-seca I.
David Vilar, president del comitè d’empresa de la fàbrica de Tarragona; Núria Arbolí, presidenta de l’Associació de Voluntaris Socials per Vila-seca; Fina Ortuño, secretària del comitè de Vila-seca II, i Jaume Saltó, vicepresident del comitè de Vila-seca

Les persones treballadores del complex industrial de Tarragona d’Ercros, format per les fàbriques de Tarragona, Vila-seca I i Vila-seca II, i la direcció corporativa de logística integral, han recollit 5.000 quilos d’aliments per atendre a les famílies més vulnerables del territori que s’han vist afectades per la crisi provocada per la covid-19.

La recollida solidària d’aliments ha tingut el suport dels comitès d’empresa del complex; els propis treballadors han recollit 3.958 quilos i els 1.042 quilos restants els ha afegit la pròpia empresa.

Els aliments recollits s’han donat al Banc d’Aliments de Vila-seca i a Càritas de La Canonja. Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona, ha estat l’encarregat de signar l’acord amb les dues entitats solidàries; i els representants dels treballadors s’han encarregat de fer els lliuraments.