Ercros amfitriona de l'assemblea general de Formacare

Barcelona,

Ercros ha participat a l'organització de l'assemblea general de Formacare, que aquesta vegada s'ha fet a Barcelona. La companyia ha actuat com a amfitriona de la trobada de l’associació que agrupa el 98% de productors de formaldehid de la Unió Europea i Noruega.

A l'assemblea s'han tractat els principals reptes i novetats del formaldehid, especialment s'ha informat sobre la realització d'un nou estudi sobre irritació sensorial, els resultats del qual es donaran a conèixer a mitjans del 2023.

Per part d’Ercros ha assistit a l'assemblea Enric Montserrat, director de la divisió de química intermèdia; Luis Ignacio Cerdà, director comercial de la divisió; Roger Pascual, product manager de formol i resines, i Jaume Morató, product manager de poliols i formiat sòdic.

El formaldehid és un dels compostos orgànics bàsics, que es fa servir com a matèria primera per fabricar una àmplia gamma de productes químics. Ercros és el primer fabricant d'Espanya i el cinquè d'Europa d'aquest producte, que produeix a les fàbriques d'Almussafes i Tortosa.

Formacare forma part del Consell Europeu de la Indústria Química (Cefic), promou un ús segur del formaldehid i una fabricació d'acord amb les normes de salut i seguretat més estrictes.