Ercros amplia la capacitat de producció de compostos per emmotllar

Barcelona,

La fàbrica de Cerdanyola d’Ercros ha ampliat la capacitat de producció de compostos per emmotllar en 3.000 t/any, que suposa un augment del 14% fins arribar a les 25.000 t/any.

Els compostos per emmotllar termostables fabricats a Cerdanyola tenen aplicacions en sectors molts diversos. S’usen en la fabricació d’aparells elèctrics, com ara interruptors i endolls; de cobertes i seients de vàters i altres accessoris sanitaris; de taps per a la indústria cosmètica i de perfumeria; de botons, vaixelles i safates, etc.

El 85% de la producció s'exporta a més de 30 països d'arreu del món. El major volum disponible de compostos per emmotllar que permet l’ampliació de la planta va destinat íntegrament al mercat exterior, amb l’objectiu de consolidar i ampliar la presència d’Ercros a Amèrica, Europa i Àsia. L’empresa és l’única productora d'aquesta gamma de productes a Espanya. En el mercat espanyol, ocupa la primera posició en vendes; a Europa, la segona; y a la resta del món, la tercera.

El projecte per ampliar la capacitat de producció de compostos per emmotllar ha estat desenvolupat pels departaments d’R+D i enginyeria de la divisió de química intermèdia d’Ercros, i porta associada una significativa millora del producte, ja que ha permès estendre la qualitat Carbaicar HD a pràcticament tota la producció. Aquesta qualitat ofereix altes prestacions que milloren la productivitat dels clients.