Ercros apadrina el Repte Experimenta entre els alumnes de primària i l’ESO

La fàbrica d’Ercros a Tortosa s’ha unit al Repte Experimenta, una iniciativa liderada per la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut Català d’Investigació Química per promoure les vocacions científiques entre els alumnes de primària i l’ESO de les escoles de Tarragona

El Repte Experimenta ofereix a les escoles un programa que busca apropar el mètode científic als nois i noies, proposant-los aprenentatges basats en el concepte learn by doing (aprendre fent) que afavoreixen la motivació dels alumnes i generen coneixements més profunds.

Ercros ha apadrinat dues capsules d’aprenentatge: Què es una reacció?, liderada pel doctor en enginyeria química, Laureano Jiménez, i Què és una dissolució?, explicada per la doctora en química, Anna M. Masdeu. Aquest segon vídeo ja està disponible seguint el següent enllaç: Vídeo: Què és una dissolució?.

Al final del programa, cada escola participant seleccionarà cinc equips d’ESO per concursar amb el seu experiment a la Fira Experimenta, un esdeveniment obert al públic en el qual famílies amb nens descobriran la ciència participant en els experiments dels concursants.