Ercros apadrina el Repte Experimenta a l'Aula

Tarragona,

Fernando Rodriguez, tècnic del departament de medi ambient de la fàbrica de Vila-seca II, ha estat padrí científic d'un grup d'alumnes de segon de l'ESO de l'Institut Escola Mediterrani de Tarragona, en el marc del Repte Experimenta a l'Aula.

L'experiment escollit per l'alumnat va ser la construcció d'un llum de lava de colors fent servir materials i productes domèstics. El tècnic d'Ercros els va explicar primer les pautes per treballar de manera segura en un laboratori, per després plantejar una hipòtesi de treball científic. Van ser els mateixos estudiants els que van investigar els fenòmens, propietats i elements del seu experiment, i van escollir l'hidrogen com a element de la taula periòdica sobre el qual aprofundir en el coneixement.

Ercros col·labora des de fa anys amb el Repte Experimenta, un projecte promogut per la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut Català de Recerca Química, que té com a objectiu fomentar les vocacions científiques entre els estudiants de primària i secundària.