Ercros apadrina el Repte Experimenta a Tarragona

Tarragona,

Ercros ha apadrinat una nova edició del Repte Experimenta a l’Aula, una iniciativa que pretén acostar l’experimentació a l’alumnat de secundària per tal de despertar-los l’interès i la vocació per la ciència. En aquesta ocasió, ha estat Sergi Fuster, tècnic d’R+D de plàstics de la fàbrica de Vila-seca II qui ha ajudat als joves científics de l’Escola Santa Teresa de Jesús de Tarragona a comprovar com funcionen les reaccions químiques tot duent a terme l’experiment de la llum de lava.

Sergi Fuster, a banda d’ajudar els seus apadrinats amb l’experiment, va portar una mostra del PVC en pols que es produeix a Vila-seca II per explica’ls-hi com es fabrica aquest material i quines son les seves aplicacions principals. A més, va aprofitar la visita a l’Escola Santa Teresa per lliura’ls-hi una manta ignifuga, un element de seguretat, obligatori a tots els laboratoris que serveix per apagar en segons qualsevol incendi accidental que es pogués produir durant les activitats d’experimentació.

Ercros col·labora des de fa anys amb el Repte Experimenta, un projecte promogut per la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut Català d’Investigació Química.