Ercros celebra les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona

Tarragona,

Ercros ha celebrat durant els mesos d’octubre i novembre les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona, 5 jornades de treball que s’han celebrat al Pòsit de Pescadors del Serrallo de Tarragona i a les que hi han assistit per torns el 80% dels 321 treballadors del complex, així com convidats de la corporació d’Ercros.

La transmissió de coneixement en matèria de sostenibilitat és el principal objectiu d’aquestes trobades; els treballadors assisteixen a xerrades sobre qualitat, medi ambient, prevenció tècnica i sanitària, energia i compliment del codi ètic.

Les jornades a més són un bon punt de trobada del personal del complex fora del lloc de treball, afavorint d’aquesta manera la informació, la integració i el diàleg que són valors clau en la cultura d’empresa d’Ercros.

Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona va inaugurar i clausurar les jornades; mentre que tècnics i responsables dels diferents departaments de complex i membres del comitè de compliment de la corporació d’Ercros, van ser els encarregats de les ponències. Durant les jornades també es va lliurar el premi a la millor ponència presentada per un treballador, guardó que va rebre Daniel Ruiz de mans del director general de negocis d’Ercros, Agustín Franco.