Ercros dona material per a fer pantalles de protecció facial

Aranjuez,

La divisió de farmàcia d’Ercros ha col·laborat amb un grup de voluntaris d’Aranjuez que estan realitzant en les seves cases pantalles panoràmiques de protecció facial que poden ser utilitzades en diferents llocs de treball, tals com caixers de supermercat, neteja de vials, etc.

Ercros va entregar al grup de voluntaris làmines transparents per enquadernar i material emmotllable, els quals, juntament amb impressores 3D, es fan servir per a fabricar aquestes pantalles. Per part seva, els voluntaris van facilitar a Ercros 300 pantalles que són utilitzades, fonamentalment, en el laboratori de control de la fàbrica d’Aranjuez, però també al complex de Tarragona de l’empresa.

A la seva fàbrica d’Aranjuez, Ercros produeix principis actius farmacèutics, en la seva majoria antibiòtics, que són venuts en més de 90 països de tot el món. Entre els seus productes destaca l’azitromicina, un antibiòtic d’ampli espectre especialment indicat per a combatre infeccions de l’aparell respiratori. Altres productes que fabrica es fan servir per a tractar infeccions dermatològiques, del tracte urinari o digestives.