Ercros, inclosa al dossier de l’ONU sobre bones pràctiques en ODS

Barcelona,

Ercros ha estat inclosa en el dossier de bones pràctiques en objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’ONU, configurat en el marc de les accions que la xarxa espanyola del Pacte Mundial està desenvolupant en la setmana dels ODS.

Al dossier, es destaca que Ercros ha reduït al 2018 un 11% el seu índex d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i un 15,5% el seu índex d’emissions totals en termes homogenis respecte de 2017. A més, Ercros va aconseguir estalviar 1.647 tones de CO2 gràcies a les millores logístiques i operatives portades a terme que van permetre reduir en 2,36 milions de kilòmetres la distància recorreguda en el transport de sosa càustica.

Els ODS són una iniciativa impulsada per l’ONU per donar continuïtat a l’agenda dels objectius de desenvolupament del mil·lenni. Es tracta de 17 objectius i 169 metes entre els què s’inclou l’erradicació de la pobresa, la lluita contra el canvi climàtic, l'accés a l'educació, la igualtat de gèneres, la defensa del medi ambient o el disseny de les ciutats.