Ercros, nomenat conseller delegat d’Aitasa

Tarragona,

Ercros va ser nomenat conseller delegat de l’empresa Aigües Industrials de Tarragona, S.A. (Aitasa), el passat 1 d’octubre pel consell d’administració d’aquesta empresa. Aitasa es dedica, principalment, a abastir d’aigua industrial les empreses químiques del Camp de Tarragona mitjançant la seva pròpia xarxa de distribució.

La persona designada per Ercros per exercir aquesta funció és Marc Fargas, director industrial de la divisió de derivats del clor.

Aitasa també desenvolupa altres activitats per encàrrec de les empreses associades i sota la supervisió del consell d’administració, com ara la coordinació i vigilància conjunta dels racks Dixquímics i Zona Sud, la gestió de l’emissari conjunt d’aigües residuals de les empreses associades i un servei de reutilització d’aigua.

La xarxa de distribució d'aigua d’Aitasa parteix dels dipòsits de barri tarragoní de Bonavista cap a les indústries dels polígons químics sud i nord. La companyia disposa també d’una xarxa de distribució d’aigua clorada que incorpora un sistema de control i subministrament de dades mitjançant cable de fibra òptica que s’interconnecta amb les empreses associades facilitant-ne la comunicació i el control.

Aitasa col·labora amb l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), amb temes de seguretat i mediambientals, i té més de 20 empreses associades de les quals Ercros n’és la màxima accionista.