Ercros participa al repte esportiu i solidari “Quilòmetres X Aigua”

Barcelona,

Dissabte passat, 9 d'octubre, dos equips integrats per personal d'Ercros es van sumar a al repte solidari «Quilòmetres X Aigua», patrocinat per Ercros i organitzat per Oxfam Intermón. Es tracta d’una marxa per equips, la Trailwalker, amb l’objectiu de recaptar fons que, en aquesta ocasió, es destinaran a apropar aigua potable a poblats d'Àfrica i Sud-Amèrica perquè les dones i nenes no hagin de caminar molts quilòmetres cada dia per anar a buscar l'aigua.

L'equip “Ercros Tarraco Aigua” va estar format per Lucio Martín, Pedro Pérez, Jordi Vives, Óscar Cabrera i Raquel Sánchez, i l'equip “WalkErcros on fire!” va estar format per Xavier Torrent, Miquel Blanch, José María Salamero, Luís Urbano i Maika Arroyo. Tots dos equips van aconseguir amb èxit recórrer junts els 50 km de marxa, que van transcórrer per la Via Verda des de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols.

La Trailwalker va néixer el 1981 de la mà d'Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals reptes esportius mundials, amb 16 esdeveniments a 11 països. A la Trailwalker de Girona van participar 280 equips i més de 1.100 persones; en total es va aconseguir recaptar gairebé 380.000 euros.

Enhorabona per aquesta gran acció solidària!