Ercros participa al seminari sobre manipulació segura del metanol

Barcelona,

Enric Montserrat, director de la divisió de química intermèdia, i Óscar Giménez, cap d'optimització de projectes de la direcció per al desenvolupament sostenible, tots dos en representació d'Ercros, van assistir al seminari sobre Responsible Care celebrat a Barcelona, que ha organitzat Methanex en col·laboració amb Schupp Ibérica, per discutir i promoure les pràctiques de manipulació segura i la cura responsable del metanol.

La trobada va reunir experts i professionals de la indústria procedents d'empreses químiques, distribuïdors, transportistes, inspectors externs, terminals, operacions de neteja de camions, bombers i autoritats ambientals.

Responsible Care és una iniciativa voluntària d'abast internacional al sector químic, de la que Ercros és membre, l'objectiu del qual és promoure la millora contínua de la seguretat, la salut i la protecció del medi ambient en totes les operacions de la indústria.

La participació d'Ercros en aquest seminari reflecteix el compromís ferm amb l'aplicació de pràctiques responsables en la seva activitat i la recerca de l'excel·lència en la seguretat, la salut i el respecte per l'entorn.