Ercros participa en una fira sobre els reptes de la indústria farmacèutica

Aranjuez,

Mari Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia d'Ercros, ha participat com a ponent a la taula rodona “Principals reptes del sector dels API” organitzada per Farmaforum, la principal fira espanyola del sector, on han estat representades més de 200 empreses del sector farmacèutic i biotecnològic.

A la seva ponència, Mari Carmen Cruzado va detallar els desafiaments a què s'enfronta el sector dels ingredients farmacèutics actius (API, per les sigles en anglès) com ara: l'increment de costos de les matèries primeres, la inestabilitat de la cadena de subministrament o la, cada cop més complexa, retenció del talent.

A la taula rodona van participar directius d'altres companyies farmacèutiques, així com representants de l'administració i les associacions professionals.

La divisió de farmàcia d'Ercros, té la fàbrica ubicada a Aranjuez, es dedica a la producció d'antibiòtics, exporta més del 90% de la seva producció i és líder en la fabricació de fosfomicines, eritromicina i àcid fusídic.