Ercros participa en una ruta d'interpretació paisatgística pel Tajo

Aranjuez ,
Ercros participa en una ruta d'interpretació paisatgística pel Tajo
Els participants d'Ercros i de l'Associació Aranjuez Sostenible en una parada de la ruta

Membres del comitè de seguretat, salut i medi ambient de la fàbrica d'Aranjuez d’Ercros han participat en una ruta d'interpretació paisatgística per l'entorn del riu Tajo, en el marc de la col·laboració que la fàbrica manté amb l'Associació Aranjuez Sostenible.

Al llarg dels set quilòmetres de la ruta, els representants de l'organització ecologista van anar explicant els diversos problemes que afecten el riu i el seu entorn, i van destacar els desafiaments als quals s'enfronten, des de combatre la contaminació fins a fomentar pràctiques sostenibles per garantir la salut d'aquest recurs hídric.

Per la seva banda, els representants d'Ercros van informar de les accions que la fàbrica porta a terme per pal·liar els problemes identificats, fent de la visita un fòrum per a l'intercanvi d'idees entre els participants.

L'Associació Aranjuez Sostenible és una entitat que té per objectiu la promoció de la sostenibilitat i la sensibilització mediambiental, fonamentalment a l'entorn del riu Tajo al seu pas per Aranjuez.