Ercros participa a la Fira Piscina & Wellness de Barcelona

Del 29 de novembre al 2 de desembre | Pavelló 4 | Estand 95 | Recinte Gran Via

Barcelona,

Ercros participarà a la fira Piscina & Wellness que se celebrarà al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, del 29 de novembre al 2 de desembre. Al seu estand, Ercros mostrarà els productes per al tractament de l'aigua de piscines, que fabrica a Sabiñánigo (Huesca) i que comercialitza per tot el món; productes amb els quals Ercros es posiciona com el primer fabricant europeu.

Les tabletes d'ATCC fabricades per Ercros ofereixen als usuaris les millors prestacions de seguretat i confort: desinfecten l'aigua de la piscina, no contenen àcid bòric, són 100% lliures de mercuri i inclouen la nanotecnologia que permet incorporar, mitjançant la microencapsulació, additius que repel·len els mosquits o altres que el mercat demani, tals com fragàncies.

Els productes d'Ercros per a la desinfecció de les piscines estan fabricats a Espanya, en un procés de producció totalment integrat, a partir de matèries primeres bàsiques (clor i sosa càustica) també fabricades per Ercros.
A més, la companyia està compromesa de manera ferma en la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU; especialment als que fan referència a la lluita contra el canvi climàtic, la generalització de l'accés a l'aigua neta i sanejada, el compromís amb la producció i el consum responsable i el desenvolupament d'una indústria que afavoreixi el benestar de la societat.