Ercros patrocina el concurs «Balcons Florits Aranjuez 2019»

Aranjuez,

Ercros ha acceptat patrocinar el primer premi de l’edició del concurs «Balcons Florits Aranjuez 2019», que organitza per segon any consecutiu Aranjuez Sostenible i l’objectiu del qual és ressaltar els beneficis ambientals de la recuperació dels balcons com a elements vius de la localitat, promoure la millora estètica i contribuir a la qualitat ambiental.

Poden participar en el concurs tots els propietaris o inquilins d’un habitatge amb balcó o finestra que tingui vistes a la via pública i que reuneixi els requisits per a ser decorat. La originalitat, qualitat ornamental, colorit, perdurabilitat i disseny florístic seran els elements que valorarà el jurat composat per professors de Belles Arts de la Universitat Rey Juan Carlos, tècnics de l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament d’Aranjuez i de Patrimoni Nacional, així com representants de l’Associació de Comerciants d’Aranjuez.

La data límit d’inscripció és el 15 d’abril i l’entrega de premis està prevista al voltant del 10 de maig al Centre Cultural Isabel de Farnesio.