Ercros, present a la fira de farmàcia CPHI a Barcelona

Aranjuez,

Ercros participarà un any més a una nova edició de la fira internacional de farmàcia CPHI, que se celebrarà a Barcelona del 24 al 26 d'octubre. En aquesta fira, Ercros presentarà la seva cartera de principis actius, especialment els nous antibiòtics gentamicina i vancomicina.

La fabricació de la gentamicina i la vancomicina, que ha estat projectada pel departament de R+D de la divisió de farmàcia d'Ercros, es duu a terme en una nova planta acabada de construir.

A finals del 2022, la divisió va iniciar la venda d'altres nous productes: eritromicina dihidrat, famotidina micronitzada, fosfomicina estèril amb cítric i àcid fusídic estèril. Al llarg d'aquest exercici ha activat les accions comercials per potenciar la venda d'aquests productes i obrir el dossier de la divisió a nous canals de venda a països on no era present.

La divisió de farmàcia d'Ercros, situada a Aranjuez, es dedica a la fabricació de principis actius farmacèutics (API) genèrics i matèries primeres, principalment antibiòtics i, en menor mesura, antihipertensius i antiulcerosos, mitjançant un procés de fermentació biològica, però també per síntesi química i d'esterilització.

Tots els API que produeix Ercros estan autoritzats per l’Agència Europea del Medicament (AEM), i la majoria també per la FDA, l'agència per a l'administració i la venda de medicaments dels EUA; aquestes acreditacions permeten vendre medicaments als mercats més exigents del món.