Ercros presenta els seus biopolímers al Màster en Packaging Management de l’IQS

Madrid,

El cap de vendes de biopolímers d’Ercros, Domingo Font, ha presentat aquest dijous la gamma ErcrosBio a una classe oberta del Màster en Packaging Management impartit per l’Institut Químic de Sarrià (IQS), a la Universitat de Comillas de Madrid.

La gamma ErcrosBio està composta per biopolímers, biodegradables fabricats a partir de fonts naturals renovables que, per les seves propietats tècniques, la seva qualitat sostenible i la seva baixa petjada de carboni poden arribar a substituir a molts dels plàstics més estesos en el mercat.

Com a novetat, Domingo Font ha presentat ErcrosBio PH, basat en polihidroxialcanoats (PHA), produït directament per fermentació de sucres i lípids mitjançant bactèries Gram negatives (intercel·lularment).

El principal interès d’ErcrosBio PH és la seva capacitat de biodegradar-se en aigües dolces o salades, característica que li permet lluitar contra la brossa marina. També és compostable a nivell domèstic, en línia amb les legislacions europees més exigents.

En concret, ErcrosBio PH s’utilitza en aquelles aplicacions que demanden una degradabilitat ràpida i fàcil, tant aeròbica com anaeròbica: objectes d’un sol ús, embalatges alimentaris i no alimentaris; usos tèxtils com la producció de fibra per a no teixit, filatura i tèxtil llar; usos mèdics i quirúrgics.