Ercros presentarà la seva nova gamma d'antibiòtics a la fira CPHI

De l'1 al 3 de novembre a la Fira de Frankfurt | Estand #120C31

Aranjuez,

Ercros participarà un any més a una nova edició de la fira internacional d'ingredients farmacèutics CPhI que se celebrarà a Frankfurt de l'1 al 3 de novembre. A més del porta-foli actual de principis actius, aquest any presentarem la imminent incorporació de la gentamicina i la vancomicina. Dos antibiòtics amb una llarga història al mercat internacional, però amb una important oportunitat en el context global.

El departament de R+D de la divisió de farmàcia d'Ercros ha posat a punt el procés de fabricació d'aquests productes, en el marc de la construcció d'una nova planta d'extracció per a les seves fabricacions per fermentació. Aquesta planta entrarà en funcionament l'últim trimestre del 2022.

La gentamicina sulfat és un antibiòtic eficaç per al tractament d'infeccions greus al pulmó, la pell, la sang, els ulls o la meningitis. La gentamicina té aplicacions en medicina humana i veterinària.

La vancomicina clorhidrat és un antibiòtic efectiu per tractar les infeccions greus i resistents causades per estafilococs; està indicat per al tractament de la meningitis, peritonitis, septicèmies o colitis.

La divisió de farmàcia d'Ercros està dedicada a la fabricació de principis actius farmacèutics (API) genèrics, principalment antibiòtics i, en menor mesura, antihipertensius i antiulcerosos. La seva activitat se centra en la fabricació biològica d'API per fermentació, però la divisió també produeix API per síntesi química i productes estèrils, processos amb una alta complexitat que converteixen Ercros en líder mundial en la seva àrea d'especialització.

Tots els API que produeix Ercros estan autoritzats per l’Agència Europea del Medicament (AEM), i la majoria també per la FDA, l'agència per a l'administració i la venda de medicaments dels EUA; aquestes acreditacions permeten vendre medicaments als mercats més exigents del món.