Ercros representa al sector químic a una jornada sobre seguretat

Barcelona,

Ercros ha participat en una jornada organitzada pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA), a Madrid, sobre la coordinació d'activitats empresarials al transport de mercaderies per carretera.

Manuel Arce, director de logística integral de l'empresa, va actuar en representació del sector químic a la taula rodona constituïda per empreses carregadores i transportistes.

El directiu d'Ercros va parlar de la necessitat de treballar en la seguretat en el transport de mercaderies i va assenyalar que la legislació planteja dificultats en la seva implantació. Va posar èmfasi en que la coordinació de les activitats empresarials en el transport s'ha convertit en un procés legalista i documental, sense un enfocament pràctic en matèria de prevenció.

Manuel Arce va evidenciar la poca operativitat de les nombroses plataformes que els transportistes han d'utilitzar per aportar documentació i l’excés de burocràcia. En el mateix sentit, es va pronunciar Carmelo González, president del Comitè nacional del transport per carretera (CNTC) que va instar l'administració a resoldre els problemes administratius com més aviat millor.

A les conclusions de la jornada, Jaime Moreno, director general de transport terrestre del MITMA, es va comprometre a valorar les propostes plantejades pel sector del transport