Estudiants de Química, Anatomia i Administració visiten la fàbrica de Aranjuez

Aranjuez,

En els darrers dies, la fàbrica d’Ercros a Aranjuez ha rebut la visita de tres grups d’alumnes: del grau superior d’Anatomia Patològica i Citodiagnòstic del col·legi Valle del Miro de Valdemoro; del màster d’Indústria Química del Centre d’Estudis Superiors de la Indústria Farmacèutica (CESIF) de Madrid; i del grau superior en Administració i Finances del col·legi Salesians Loyola d’Aranjuez.

A tots els grups se’ls van mostrar les àrees de producció, control i I+D. En totes les visites, el personal d’Ercros va explicar el compromís de la companyia amb la sostenibilitat (prevenció, medi ambient i qualitat), així com la responsabilitat social corporativa, i els va desvetllar alguns projectes en els quals treballa la divisió de farmàcia.

La fàbrica d’Ercros a Aranjuez es centra, des de fa més de 70 anys, en la producció de matèries primeres i productes intermedis farmacèutics, fonamentalment antibiòtics, tot i que també antiulcerosos i antifúngics. Els seus productes es venen a més de 90 països en els cinc continents.