Estudiants d’enginyeria de la UAB visiten la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola

Cerdanyola,
Estudiants d’enginyeria de la UAB visiten la fàbrica de Cerdanyola
L’alumnat de la UAB davant de la planta de tractament biològic d’emissions

Un grup de 40 estudiants de tercer curs d’enginyeria química, biològica i ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona («UAB»), acompanyats dels seus professors, ha visitat la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola.

La visita ha començat amb una explicació sobre Ercros, els seus centres de producció i, en especial, el funcionament de la fàbrica de Cerdanyola i els productes que s’hi fabriquen. Tot seguit, el grup ha recorregut les diferents instalꞏlacions de la fàbrica, tals com la sala de control i el bioscrubber, una instalꞏlació de tractament biològic de l’aire dels processos de fabricació.

Els estudiants han mostrat especial interès en la tecnologia industrial emprada a la fàbrica de Cerdanyola, així com les possibles sortides laborals en el sector químic del estudis d’enginyeria que estan cursant.

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola es dedica a la producció de compostos per emmotllar, materials que serveixen per fer endolls, equipaments sanitaris o vaixelles, de gran resistència i amb infinitat de formes i colors.