Estudiants d’enginyeria química de la UAB visiten la fàbrica a Cerdanyola

Cerdanyola,

Un grup de 30 estudiants del departament d’enginyeria química, biològica i ambiental del grau d’enginyeria química de la Universitat Autònoma de Barcelona («UAB») va visitar, ahir dijous 26 de maig, la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola.  

Ramón Jané, director de la fàbrica, i Blanca Rius, responsable d’assistència tècnica i desenvolupament de producte, han estat els encarregats de rebre els alumnes i explicar-los el funcionament del centre.

Durant la jornada, els futurs enginyers han visitat els diferents equipaments i seccions de la fàbrica i han mostrar un especial interès per la nova sala de control i pel bioescrubber, una instal·lació de tractament biològic d’aire del procés de fabricació.

La fàbrica de Cerdanyola pertany a la divisió de química intermèdia d’Ercros i produeix, a mida dels clients, més de 250 tipus de compostos per emmotllar, que serveixen per fabricar material elèctric (interruptors i endolls); tapes i seients de sanitaris, i accessoris per al lavabo; vaixelles i safates; taps per a la indústria cosmètica i de perfumeria; botons; boles de billar; etc.