Feique premia la seguretat laboral de Cerdanyola i Sabiñánigo

Madrid,
Premios de seguridad de Feique 2023
D'esquerra a dreta: Ismael Gómez, José Ramón Díaz, Fernando Burgueño, Cristina Finestra i Elena Simón.

Les fàbriques d'Ercros a Cerdanyola i Sabiñánigo han estat guardonades amb el premi Seguretat Feique 2023, atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique»), per no haver tingut cap accident entre el personal propi al llarg del 2023. Cal destacar a més que al centre de Cerdanyola tampoc no s'ha produït cap accident entre el personal extern.

Elena Simón i Fernando Burgueño, directors de Sabiñánigo i Cerdanyola, respectivament, van ser els encarregats de recollir el guardó. També van assistir a l’acte Jose Ramón Díaz, adjunt al cap de prevenció corporatiu; Cristina Finestra, cap de prevenció tècnica de la fàbrica de Sabiñánigo, i Ismael Gómez, responsable de prevenció de riscos laborals de la fàbrica de Cerdanyola.

Feique atorga aquest reconeixement als centres productius de la indústria química amb més de 50 empleats que han aconseguit mantenir un índex de freqüència general igual a zero durant l'any anterior; és a dir, que no han registrat cap accident laboral, amb baixa o sense, entre el seu personal.

Totes les fàbriques d'Ercros tenen acreditat el seu sistema de gestió de la seguretat i la salut a la feina segons la norma internacional ISO 45001, apliquen les més estrictes normatives per protegir la seguretat de la seva plantilla i duen a terme formació i campanyes de conscienciació al llarg de tot l'any.