Gran èxit de la jornada de portes obertes de Vila-seca I

Vila-seca,

Dissabte dia 25 de maig la fàbrica de Vila-seca I va obrir les seves portes per acollir la visita dels treballadors i ex treballadors del Complex de Tarragona acompanyats de les seves famílies i amics. Més de 200 persones van recórrer les instal·lacions d’una fàbrica que en els darrers temps s’ha sotmès a un profund procés de remodelació i ampliació.

Els visitants, guiats per tècnics de la pròpia fàbrica, van passejar per les diferents instal·lacions del centre per conèixer el procés de fabricació del clor i els seus derivats; i alhora constatar totes les millores dutes a terme. Especialment emotiva va ser la reacció dels treballadors jubilats, que feia anys que no trepitjaven Vila-seca I i que se sorprenien pels canvis i les noves maneres de treballar.

Els nens i nenes, fills dels treballadors, també van tenir un espai reservat a la jornada; acompanyats de monitors van realitzar diverses activitats com un taller de pinta-cares o un taller de ciència per als més grans.

En el seu discurs d’agraïment el director del centre, Joan Miquel Capdevila va destacar “la professionalitat, esforç i dedicació dels treballadors de la fàbrica” i va concloure que “el camí ha estat llarg però hem assolit l’objectiu i ara disposem d’una fàbrica moderna, adaptada a les noves i millors tecnologies”

Al seu torn, Agustín Franco, director general de negocis d’Ercros va assegurar que gràcies a les inversions dutes a terme, la fàbrica està preparada per ser rentable i competitiva ara i en un futur i, que d’aquesta manera, Ercros s’ha consolidat a la “primeríssima línia del mercat espanyol del sector del clor”

La jornada va concloure amb un refrigeri i un photocall per on van desfilar tots els treballadors, ex treballadors i les seves famílies i amics.