Jornada de portes obertes amb més de 60 participants a Cerdanyola

Cerdanyola,

El 18 de novembre, la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola va celebrar una Jornada de portes obertes a la qual van assistir unes 60 persones, la majoria familiars del seu personal. A l'esdeveniment també va acudir l'alcalde de la localitat, Carles Cordón; la regidora de promoció econòmica, Cristina Padilla; i el president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges.

La jornada es va iniciar amb unes paraules de benvinguda de Ramón Jané, director industrial adjunt de la divisió de química intermèdia, en les quals va agrair la presència dels visitants. Després Fernando Burgueño, director de la fàbrica, va fer una introducció al Grup Ercros i, de forma més concreta, al centre de Cerdanyola. A continuació, els assistents es van repartir en diversos grups, liderats pels responsables dels departaments de la fàbrica, per a realitzar la visita per les instal·lacions.

Els assistents van fer una valoració molt positiva de la jornada i van agrair l'oportunitat de conèixer de primera mà la fàbrica en la qual treballen els seus familiars.