La directora de Sabiñánigo, ponent a una graduació de la Unizar

Sabiñánigo ,

Elena Simón, directora de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, va dictar la conferència “La meva experiència com a enginyera a Aragó” a l'acte de graduació dels estudiants de grau i màster de l'Escola d'Enginyeria i Arquitectura («Eina») de la Universitat de Saragossa («Unizar»).

La cerimònia, que es va dur a terme a la sala d'actes de l'Eina, va celebrar la graduació dels estudiants dels graus en Enginyeria de tecnologies industrials i Enginyeria informàtica; i, els màsters en Enginyeria industrial, Enginyeria informàtica i Robòtica, gràfics i visió per ordinador. L'acte va ser presidit pel director de l'escola, José Antonio Yagüe, i pel vicerector de política acadèmica de la Unizar, José Ángel Castellanos.

Després de signar el llibre d'honor de l'escola, Elena Simón va dictar una conferència als estudiants basada en la seva experiència personal i professional, els seus èxits i inquietuds, posant en valor el treball en una companyia industrial com Ercros i en un entorn rural com Sabiñánigo. Simón va oferir una xerrada motivadora en què va donar alguns consells per al desenvolupament laboral dels nous llicenciats.