La policia d'Aranjuez atorga a Ercros el diploma al mèrit civil

Aranjuez,

La comissió de distincions policials de l'Ajuntament d'Aranjuez ha atorgat a la fàbrica d'Aranjuez de Ercros el diploma al mèrit civil pel seu compromís ciutadà durant la pandèmia de la covid-19.

L'acte de lliurament de les distincions per actuacions meritòries en matèria de prevenció que atorga anualment l'Ajuntament d'Aranjuez ha tingut lloc avui a la seu de la comissaria de la policia, coincidint amb la festa commemorativa del patró de la Policia Local d'Aranjuez.  Ha lliurat les distincions l'alcaldessa d'Aranjuez, Mª José Martínez. En nom d'Ercros, ha recollit el reconeixement la directora de la divisió de farmàcia, Mª Carmen Cruzado.

L'Ajuntament d'Aranjuez lliura els diplomes al mèrit civil com a reconeixement a institucions, associacions, empreses o persones que hagin destacat en els camps de la seguretat o la prevenció, i l'atenció social i sanitària.

La gestió de la pandèmia realitzada per Ercros ja havia rebut el reconeixement de la patronal catalana, Foment del Treball, en quedar finalista dels Premis Atlante en la categoria de medicina del treball.

La fàbrica d'Ercros a Aranjuez conforma la divisió de farmàcia. Aquest centre està destinat a fabricar principis actius farmacèutics (API), fonamentalment de la família dels antibiòtics. La fàbrica empra de forma directa a 211 persones i el 2021 va facturar 51 milions d'euros. El 92% de les vendes es va destinar a l'exportació, principalment als EE.UU., la UE, Orient Mitjà i el Nord d'Àfrica.